Verzenden/Afhalen
Sjeintje Boterkoek gebruikt zowel binnen Nederland als daar buiten (binnen Europa en worldwide) PostNL om de bestelde producten bij jullie te krijgen. De verzendkosten beginnen vanaf € 3,95 aan huis geleverd. Standaard levering binnen een week na ontvangst van bestelling & betaling (tenzij we op vakantie zijn …). Met uitzondering van het weekend en feestdagen. Bestellingen vanaf € 75,- (binnen NL) worden gratis verstuurd. 
Afhalen in de winkel kan ook, hier zitten uiteraard geen verzendkosten aan verbonden. Bestelling graag afhalen binnen 14 dagen. 
Winkeladres: Hof van Sonoy 17, 1811 LD te Alkmaar. Zie openingstijden onderaan de website.

Betaalmethoden
Online betalingen kunnen bij ons gedaan worden via; iDeal (gratis), SofortBanking/DIRECTebanking (gratis), Bancontact (gratis), CreditCard (+ € 1,95), Paypal (€ 1,95), Vooraf overmaken (gratis) en ... Klarna (achteraf betalen en gratis).

Bankinformatie
Rabobank, IBAN: NL66RABO0154049514, BIC/SWIFT Code: RABONL2U

Retourneren
Iets retourneren? Dat kan binnen 14 dagen, de wettelijke zichttermijn. Deze zichttermijn gaat in op de dag van de ontvangen producten. Mocht deze termijn niet haalbaar zijn om welke reden dan ook … neem dan even contact met ons op, we komen er vast wel uit. Het product moet in originele staat en (onbeschadigde) verpakking worden teruggestuurd (incl. de labels die er eventueel aan hangen) en van te voren gemeld worden via: info@sjeintjeboterkoek.nl . Graag in de email vermelden om welk artikel het gaat dat retour gestuurd wordt. Retourneren gebeurd op eigen kosten. Mocht de hele bestelling retour komen dan zullen ook de verzendkosten die daarbij horen (dus niet de retour verzendkosten), teruggestort worden. Terugstorten gebeurd zodra de spullen retour zijn gekomen.

Garantie/Schade
Zoals jullie gewend zijn van Sjeintje Boterkoek en waar we om bekend staan, staan kwaliteit en service (en daarmee de garantie) heel hoog in het vaandel bij ons. Is er schade, een defect of valt je product zomaar uit elkaar of wat dan ook, neem dan meteen contact met ons op. Je mag en kunt van ons verwachten dat we dit naar behoren oplossen en correct regelen. Maak desnoods ook foto’s van de situatie of het defect. Mail of bel ons en we gaan er direct mee aan de slag.

Klantenservice Sjeintje Boterkoek
Hof van Sonoy 17
1811 LD  Alkmaar
0031 (0)6-21832903
info@sjeintjeboterkoek.nl

© 2015 - 2024 Sjeintje Boterkoek | sitemap | rss