Betaalmethodes

Tijdens het bestelproces in onze webwinkel kunt je kiezen voor één van onderstaande betaalopties. Daarnaast zullen we ook iets verder ingaan op deze verschillende mogelijkheden. 

  • Bancontact / Mister Cash
  • CreditCard
  • IDEAL
  • PayPal
  • Pin (in de winkel en op festivals)
  • Klarna-Achteraf betalen
  • Vooraf overmaken

      

  Bancontact; de betalingen via Bancontact / Mister Cash zijn uitlsuitend bedoeld voor klanten uit België. Betalingen via Mister Cash lijken daarmee sterk op de iDEAL betalingen in Nederland en is verreweg de populairste manier van betalen in België. Nadat de betaling in onze webwinkel is afgerond, ontvang je een bevestiging via de e-mail en zullen we de order gereed maken voor verzending.

  Creditcard betaling; met een creditcard betaal je zonder dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Je leent als het ware tijdelijk geld van de creditcardverstrekker. Koppel je de creditcard aan je betaalrekening, dan wordt dit bedrag één kee rper maand van die betaalrekening afgeschreven. Voor het gebruiken van deze betaalwijze brengen wij € 1,95 extra in rekening. Bij het aanklikken van deze betaalmethode dien je een aantal dingen in te vullen alvorens de betaling te kunnen afronden. Gevraagd wordt om; kaartnummer, kaarthouder, vervaldatum en verificatiecode. Geen van deze gegevens worden opgeslagen of bewaard op deze website.

 

  Betaal vertrouwd, veilig en gemakkelijk met iDEAL. Dé mogelijkheid om te betalen via je eigen vertrouwde bank zoals ING, Postbank, Rabobank, SNS bank, Fortis Bank of ABN AMRO. Kosteloos gebruik maken van iDEAL zonder dat je je ergens hoeft aan te melden. Nadat de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging via de e-mail.

 

 Paypal betaling; PayPal is een online betaalplatform, waarmee je in veel webshops kunt afrekenen. Waaronder ook Sjeintje Boterkoek. Een PayPal-account aanmaken doe je online met je e-mailadres. PayPal heeft net als een bank een online omgeving, waarin je betalingen kunt uitvoeren en je transacties kunt bekijken. Bij het afronden van je bestelling klik je "Bestellen en Betalen" waarna je naar de PayPal betaalomgeving wordt doorverwezen. Na inloggen in je account kun je de betaling afronden en daarmee de bestelling.

 

  Pinbetalingen; in de winkel is er de mogelijkheid om te pinnen. een snelle, veilige en eenvoudige manier van betalen en je hebt eigenlijk altijd gepast geld op zak. Ook voor ons is pinnen snel, veilig en efficiënt.

 

  Klarna – Achteraf betalen; met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Een Klarna account is wel noodzakelijk om op deze wijze bestellingen/betalingen te doen.

 

  Vooraf overmaken; in het bestelproces is dit de keuze: vooraf overmaken. Aan het einde van het bestelproces ontvang je een orderbevestiging per e-mail en hierin staat precies omschreven hoe je de betaling dient te voldoen. In het omschrijvingen veld vul je het factuur/ordernummer in. Op het moment dat de overschrijving op onze rekening is ontvangen, krijg je een bevestigings e-mail en zullen we de order klaar maken voor verzending.

 

 

 

© 2015 - 2024 Sjeintje Boterkoek | sitemap | rss