Verzenden/Afhalen
Sjeintje Boterkoek gebruikt zowel binnen Nederland als daar buiten (binnen Europa en worldwide) DHL als koerier om de bestelde producten bij jullie te krijgen. De verzendkosten beginnen vanaf € 5,75, aan huis geleverd. Standaard levering binnen een week na ontvangst van bestelling & betaling (tenzij we op vakantie zijn …). Met uitzondering van het weekend en feestdagen. Bestellingen vanaf € 100,- (binnen NL) worden gratis verstuurd. Voor het buitenland geldt gratis verzenden voor bestellingen vanaf € 125,-.
Afhalen in de winkel kan ook, hier zitten uiteraard geen verzendkosten aan verbonden. Bestelling graag afhalen binnen 14 dagen.
Winkeladres: Hof van Sonoy 17, 1811 LD te Alkmaar. Zie openingstijden onderaan de website.

*** Cadeaubonnen worden onder een ander (lager) tarief verzonden.

Betalingsmogelijkheden
Online betalingen kunnen bij ons gedaan worden via; iDeal, SofortBanking/DIRECTebanking, Bancontact, CreditCard en Paypal.

Bankinformatie
Rabobank, IBAN: NL66RABO0154049514, BIC/SWIFT Code: RABONL2U

Retourneren
Is het artikel niet naar je zin? Retourneren is dan een mogelijkheid. Download (of print) het retourformulier, vul het correct en volledig in en stuur het samen met het desbetreffende product retour. Alvorens te retourneren kun je ook altijd eerst even bellen of mailen: info@sjeintjeboterkoek.nl. De kosten voor het retour zenden zijn helaas voor rekening van de koper. Het is financieel niet haalbaar om dit kosteloos aan te bieden. Ongefrankeerde en/of beschadigde zendingen kunnen wij niet aannemen.

Retour voorwaarden
Binnen 14 dagen kun je het artikel(en) gefrankeerd retour zenden. De artikelen dienen uiteraard in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin ze geleverd zijn, eventueel met label als daar sprake van is. Als er geen label aan zit of niet in originele verpakking of het artikel beschadigd retour komt moeten wij de zending helaas weigeren. Als de termijn van 14 dagen na levering verstreken is kunnen wij de retourzending niet meer terugnemen. Mocht deze termijn niet haalbaar zijn om welke reden dan ook … neem dan gewoon even contact met ons op, we komen er vast wel uit.

Garantie
Zoals jullie gewend zijn van ons en waar we om bekend staan, staan kwaliteit en service (en daarmee de garantie) heel hoog in het vaandel bij ons. Is er schade, een defect of valt je product zomaar uit elkaar of wat dan ook, neem dan meteen contact met ons op. Je mag en kunt van ons verwachten dat we dit naar behoren oplossen en correct regelen. Maak desnoods ook foto’s van de situatie of het defect. Mail of bel ons en we gaan er direct mee aan de slag.

Schade 
Zijn er producten beschadigd afgeleverd? Dan adviseren we om meteen even contact op te nemen met de vervoerder, DHL in ons geval. Maak vooral ook goede, duidelijke foto's van de schade/beschadigingen en eventueel beschadigde verpakking. Wij als Sjeintje Boterkoek zullen zeker de helpende hand uitsteken in dit soort gevallen. Dus niet getreurd, we denken graga in oplossingen! Telefoonnummer waarop DHL bereikbaar zijn voor dit soort gevallen is 0900-2222120.

© 2015 - 2020 Sjeintje Boterkoek | sitemap | rss